Her får du oppskrift og fremgangsmåte til en liten form ( ca 20x15 cm )
200 g sjokolade
200 g smør
200 g sukker
2 ss brunt sukker
1 ss kakaopulver
1 ts espressopulver
2 egg
1 ts vaniljesukker
110 g mel
12 after eight biter
Smelt sjokolade og smør i en gryte.Ta gryten av platen og rør inn sukker og brunt sukker.Ha så i ett og ett egg og pisk lett mellom hvert.Ikke lenger enn 30 sek.
Mål opp hvetemel og ha dette i sammen med espresso,kakao og vaniljesukker.
Ha så halvparten av røren i formen og legg over after eight sjokoladen.
Ha over resten av røren.
Stekes på 180 grader i 30-35 min.
Settes til avkjøling.Legg gjerne hele brownien i fryseren en god stund.Da kjølner den godt og stivner og blir lettere å skjære opp.
Mmmm,seig og klissete brownie med deilig mintsmak ! :)
Nå skal jeg på jobb ( selv om de fleste andre har fri....)
Nyt solen denne 2.påskedag !
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar