mandag 1. april 2013

After-Eight Brownie

Idag er det siste dag med påskefri før det er hverdag igjen.Er du glad i mintsmak og sjokolade sammen vil du nok like denne brownien.Enkel og rask å lage er den også.Prøv å servere denne til kaffen idag kanskje?


Her får du oppskrift og fremgangsmåte til en liten form ( ca 20x15 cm )

200 g sjokolade
200 g smør
200 g sukker
2 ss brunt sukker
1 ss kakaopulver
1 ts espressopulver
2 egg
1 ts vaniljesukker
110 g mel
12 after eight biter

Smelt sjokolade og smør i en gryte.Ta gryten av platen og rør inn sukker og brunt sukker.Ha så i ett og ett egg og pisk lett mellom hvert.Ikke lenger enn 30 sek.
Mål opp hvetemel og ha dette i sammen med espresso,kakao og vaniljesukker.


Ha så halvparten av røren i formen og legg over after eight sjokoladen.


Ha over resten av røren.


Stekes på 180 grader i 30-35 min.


Settes til avkjøling.Legg gjerne hele brownien i fryseren en god stund.Da kjølner den godt og stivner og blir lettere å skjære opp.


Mmmm,seig og klissete brownie med deilig mintsmak ! :)


Nå skal jeg på jobb ( selv om de fleste andre har fri....)

Nyt solen denne 2.påskedag ! 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar