150 g smør/margarin
150 g hvitt sukker
150 g brunt sukker
3 egg
300 g mel
5 ss Caramel Hot Chocolate pulver
1 ss maizena
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
50 g havregryn ( valgfritt )
1 dl h-melk
3 modne bananer
Pisk smør,sukker og brunt sukker til det er luftig ( ca 8-10 min )
Ha i ett og ett egg.Pisk ca 2 min mellom hvert egg.
Mål opp mel og alle de andre tørre ingrediensene,unntatt havregrynene og bland dette sammen.Ha halvparten i røren og miks godt.Ha i melken og så resten av det tørre.Mos bananene og ha dem i til slutt sammen med havregryn.Rør til du har en jevn røre.
Røren has i en smurt liten langpanne.Husk bakebapir .
Stekes på 170 grader i ca 50 min.Følg med og sjekk kaken underveis.Den er ferdig når kantene løsner.
Kaken avkjøles helt før den smøres med DEILIG karamellkrem !
Karamellkrem :
50 g smør (romtemperert)
100 g kremost naturell (f.eks philadelfia)
3-4 ss Caramel Hot Chocolate pulver
2 ss h-melk
3-5 dl melis
Miks sammen smør og kremost først noen minutter.Tilsett Caramel pulveret og melken.Rør godt.Ha så i litt og litt melis og miks på medium/lav styrke til du har en glatt og klumfri krem og passe konsistens til å smøre med.Smør over den avkjølte kaken og sett kaldt.
Mmmm,dette er godt !
Ferdig oppskjærte stykker klar til jobbgjengen !
Denne har jeg kjøpt på Amundsen Spesial i Haugesund,men den selges også på nettet.
Bl.annet HER
Ha en super torsdag alle sammen ! :)))
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar