torsdag 4. april 2013

Suppelapskaus med kjøttpølse

Dette er en enkel og velsmakende hverdagsrett elsket av både store og små i dette huset hvertfall.Billig og næringsrikt er det også syns jeg .Egentlig en rett som er super på høsten,men våren lar vente på seg her i Haugesund.Det er fremdeles frost og kaldt om dagene og nettene.Men sol og blå himmel har vi selv om det er kaldt.Da er det herlig å varme seg på en god suppe.





Dette trenger du : (stor gryte)

5 store terninger grønnsak eller kjøttbuljong
3-4 liter vann
salt 
pepper
timian
1 liten gul løk
1 purreløk 
1 kålrot ( medium størrelse)
5-6 gulrøtter
10 poteter (medium størrelse)
8-10 røkte kjøttpølser

Skrell og kutt opp alle grønnsakene og ha de i vannet sammen med buljongen .Ha i salt og pepper og timian etter smak.Kok opp og la det koke til poteter,kålrot og gulrot er gjennomkokte( ca 20-30 min ).Ha til slutt i oppkuttet pølse.Serveres med flatbrød.




Mmmm............dette er sååå godt ! :)





0 kommentarer:

Legg inn en kommentar