Bunn :
200 g kokosmasse
200 g melis
6 eggehviter ( ta vare på eggeplommene til glasuren )
Pisk eggehvitene stive og vend forsiktig inn melis og kokos og ha alt i en bakeform med bakepair i bunnen.Stekes på 150 grader,nederst i ovnen i ca 30 min,til bunnen har fått en gyllen farge på toppen.
La kaken stå i formen en stund før du tar av kakeringen. Avkjøles helt før glasur smøres på.
Glasur :
150 g meierismør
150 g sjokolade ( lys eller mørk )
90 g melis
6 eggeplommer
Start med å smelte smøret.Når alt er smeltet,tar du kjelen av platen og har i sjokoladen.Rør rundt til all sjokolade er smeltet.Så skal blandingen avkjøles godt.Ha så i melis og eggeplommene og pisk godt til du får en tykk og fyldig glasur.Den vil tykne etterhvert,så det kan være lurt å la den stå litt før den smøres over kaka.
Smør glasuren over og rundt kaken.
Et tips er å lage to bunner og ha et lag glasur mellom og et lag rundt kaken.
Kaken før glasuren er stivnet.Klarte ikke å vente med å smake hehe ;)
Dette er en kake å anbefale !! :))
Her er kaken når den har stått noen timer i kjøleskapet og stivnet.
Oppskriften er lånt fra bloggen Iselins kaker :)
Link her
1 kommentarer:
Elsker jo bounty, vet nesten ikke om jeg tør prøve denne kaken, kan jo risikere å spise opp hele selv ;o)
Legg inn en kommentar