4 egg ( romtempererte )
160 g sukker
2,5 ss kakao
1 ts bakepulver
130 g mel
en klype salt
1 ts vaniljesukker/ekstrakt
4 ss kefirmelk
1 ts eddik ( ikke over 7 % )
1-2 ts rød pastafarge
Visp sukker og egg til luftig eggedosis.( ca 10 min ) Mål opp alle de tørre ingrediensene.Sikt dette over eggedosisen og vend forsiktig inn for å beholde mest mulig luft i røren.Bland sammen melk,eddik og pastafarge i en skål og tilsett dette i røren.
Hell røren over en bakepapirkledd langpanne.Stekes på 175 grader i 15 min.
Kakebunnen hvelves over på et nytt bakepapir for avkjøling.Dra av bakepapiret bunnen ble stekt på.Smøres med ostekrem og rulles sammen.
Kremost :
200 g philadelfia kremost naturell
4-5 dl melis
1 ts vaniljesukker
1 ts sitronsaft
Enkel,god og litt annerledes rullekake å servere til kaffen :)
Oppskriften er hentet fra denne bloggen
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar