Til en liten langpanne trenger du :
100 g smør (mykt)
2 1 /2 dl sukker
3 egg
3 dl mel
2 ts bakepulver
50 g kokos
1 1/2 ts kanel
1/2 ts kardemomme
200 g finrevet gulrot
1 grovrevet pære
Pisk smør og sukker hvitt og luftig.Tilsett ett og ett egg og pisk godt mellom.Bland sammen mel,bakepulver,kanel,kardemomme og kokos.Riv gulrot og pære.Ha i melblandingen vekselsvis med gulrot/pære.Bland alt godt sammen,og ha røren i en langpanne ikledd bakepapir.
Stekes nederst i ovnen på 175 grader ca 30-40 min.
Avkjøl kaken.
Jeg brukte en litt større langpanne,delte kaken i to og hadde krem mellom lagene og på toppen.
Ostekrem:
150 g philadelfia kremost
2-4 dl melis
2 ss melk
1 ss sitronsaft
evt litt gul eller oransje matfarge ( jeg brukte gelèfarge fra wilton)
Bland alt sammen til en glatt krem.Ha i fargen til slutt.
Ha kremen over kaken og dryss over noen grovhakkede hasselnøtter :)
Ønsker alle en god søndag videre !
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar