mandag 20. januar 2014

Kylling i karri

Dagens middagstips er deilig kylling i karri servert med ris.Jeg er utrolig glad i kylling og lager ofte kyllingretter.Denne oppskriften er lånt fra hobbykokken.Dette fallt i smak hos meg og min mann hvertfall.



Oppskrift og fremgangsmåte :


2-4 porsjoner

1gul løk
1-2 ss karrikrydder
2ss olje
1 dl vann
1 dl eplejuice
3dl matfløte
1 boks tomater(400 g )
4 kyllingfileter
salt og pepper

Ris

Olje,karri og oppkuttet løk has i varm panne,stek til løken er myk og blank.Ca 5 min.Tilsett vann og kok til nesten alt er fordampet.Legg til sides.Stek kyllingen.Ha fløten i en annen gryte og kok opp.La det småkoke i ca 10 min til det tykner litt.Ha løk-blandingen og kyllingen sammen og tilsett tomater og eplejuice.La det småkoke i ca 15 min.Bland til slutt inn fløten.Smak til med salt og pepper og evt mer karri.

Serveres sammen med ris.







0 kommentarer:

Legg inn en kommentar