Liten langpanne ( ca 20x30 cm )
100 g smør
5 dl piano vaniljesaus
200 g sukker
1 ts vaniljesukker
3ts bakepulver
350 g hvetemel
Topping:
Kanel
Perlesukker
Smelt smøret og avkjøl dette litt.Bland det så sammen med vaniljesausen.Mål opp de tørre ingrediensene og bland sammen med vanljesausen og smøret.Rør til en glatt og jevn røre.Ha bakepapir i langpannen og hell røren i.Dryss over kanel og perlesukker.
Stekes midt i ovnen på 175 grader i ca 40 min.
Fikk tilbakemeldinger om at kaka smakte helt knall og minnet om eplekake uten epler,bare med mye vaniljesmak! Neste gang kan jeg gjerne prøve å ha epler i? :)
Avkjøles på rist og skjæres opp i firkanter eller snipper.
Kaken egner seg godt til frysing også!
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar