Du trenger :
300 g sukker
150 g smeltet smør
1 ss honning
300 g mel
1 ts natron
3 dl kefirmelk (kulturmelk)
Skall og saft fra 1/2 appelsin
50 g finhakket hvit sjokolade
Smøret smeltes,avkjøles litt.Mel,sukker og natron blandes sammen i en bakebolle.Tilsett kefirmelken og rør godt.Ha i det smeltede smøret og til slutt appelsinskall/saft og sjokoladen.Rør alt godt sammen.Has i en middels stor langpanne eller en 26 cm rund kakeform.
Stekes på180 grader,30-35 min.
Kaken avkjøles og deles i to,før den fylles med kremostfrosting.
Kremostfrosting:
150 g philadelfia kremost naturell
saft fra 1/2 appelsin
4-5 dl melis ( til du har rett konsistens)
Alt blandes godt sammen og smøres utover kaken.
Dryss gjerne over litt melis og appelsinskall før servering.
Enjoy ! :))
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar