Til en 22 cm eller 24 cm stor kakeform trenger du :
4 egg
3 dl melis
250 g malte hasselnøtter
1 ts vaniljesukker
1ts bakepulver
Egg og melis piskes til tykk eggedosis.Mal hasselnøttene og bland inn vaniljesukker og bakepulver.Alt vendes forsiktig inn i eggedosisen.Has i kakeform med bakepapir i bunnen.
Stekes på 150 grader,midt i ovnen,ca 40-45 min.
Ferdig stekt.Avkjøles og toppes med deilig fyll.
Topping :
Eplemos-syltetøy
2 dl kremfløte
1 ss sukker
1 banan
50 g grovhakket firkløver sjokolade
Bre over et godt lag eplemos først.Så legger du på bananskiver.Pisk kremfløte med 1 ss sukker og ha over kaken.Dryss til slutt over grovhakket firkløver-sjokolade.
Bre over et godt lag eplemos først.Så legger du på bananskiver.Pisk kremfløte med 1 ss sukker og ha over kaken.Dryss til slutt over grovhakket firkløver-sjokolade.
Mmmm,dette var en god kake! Og så enkel den er !
Oppskrift er funnet på matprat.no,men jeg har gjort noen små justeringer.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar