Til ca 20 stk:
4 dl hvetemel
4 dl fullkornhvetemel
1 pose tørrgjær
1 ss sukker
1 ts salt
100 g smeltet melange
3 dl matfløte ( evt litt mer )
1 ss maisolje
1 pk Philadelfia kremost med hvitløk og urter( eller din favoritt)
sesamfrø
valmuefrø
gressløk
Bland sammen hvetemel,sukker,salt og tørrgjær i en bakebolle.Tilsett matfløte og melange og kna til du har en god og smidig deig.Ha tilslutt over oljen.Settes til heving et lunt sted i ca 60 min.
Etter heving tar du deigen ut og lager runde flate emner som du fyller med kremost.Lukk igjen og snu emnet.Legges i en muffinsform som en bolle.
Etterheves ca 30 min.
Pensle med smeltet melange,dryss over sesamfrø,valmuefrø og tørket gressløk.
Stekes på 200 grader i 12-15 min.
Deilig kremost-fyll :)
Lagde også noen vanlige rundstykker.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar