torsdag 23. mai 2013

Rundstykker m/ kremostfyll

Her får du en ny variant av rundstykker.Disse er laget i muffinsformer og er fyllt med deilig kremost.Spises som de er eller servèr som et alternativ til tapas eller koldtbordet.


Til ca 20 stk:

4 dl hvetemel
4 dl fullkornhvetemel
1 pose tørrgjær
1 ss sukker
1 ts salt
100 g smeltet melange
3 dl matfløte ( evt litt mer )
1 ss maisolje

1 pk Philadelfia kremost med hvitløk og  urter( eller din favoritt)

sesamfrø
valmuefrø
gressløk


Bland sammen hvetemel,sukker,salt og tørrgjær i en bakebolle.Tilsett matfløte og melange og kna til du har en god og smidig deig.Ha tilslutt over oljen.Settes til heving et lunt sted i ca 60 min.


Etter heving tar du deigen ut og lager runde flate emner som du fyller med kremost.Lukk igjen og snu emnet.Legges i en muffinsform som en bolle.


Etterheves ca 30 min.


Pensle med smeltet melange,dryss over sesamfrø,valmuefrø og tørket gressløk.

Stekes på 200 grader i 12-15 min.




Deilig kremost-fyll :)


Lagde også noen vanlige rundstykker.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar