onsdag 18. september 2013

Laksepai

Dagens middagstips er en deilig pai fyllt med laks og grønnsaker.Enkelt og utrolig godt.Her er oppskrift og fremgangsmåte.


Du trenger:

1 paibunn (jeg kjøpte ferdig pai-mix)

Følg anvisningen på pakken og ha den i en paiform.Forstekes på 200 grader i 15 min.

Fyll :

1 vårløk
1 liten paprika
1/4 squash
50 g erter
brokkoli
250 g laks (ca 2 lakseskiver)
evt noen reker




Eggemasse:

3 egg
2 dl matfløte
2 ss creme fraiche
salt og pepper
litt estragon 
evt litt dill

Visp  alt lett sammen.

Topping:

Revet ost.

Skjær grønnsakene og laksen i biter og legg alt utover paibunnen.Hell så over eggemassen.Dryss til slutt over revet ost.

Stekes på 200 grader i 15-20 min til eggemassen er stivnet og osten er gyllen.



Bon apetit ! :))

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar