4 egg
250 g sukker
350 g mel
5 ss kakaopulver
3 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
1/2 ts natron
4 ss lettrømme
1,5 dl fløte
Fyll og topping :
3-5 dl fløte
2 bananer
1 kurv jordbær
1 kurv bringebær
1 lurv blåbær
pasjonfruktsaus fra Amundsen Spesial
evt sjokoladekuler/biter
Pisk egg og sukker til eggedosis.Mål opp melet og rør det sammen med de andre tørre ingrediensene.Ha i det tørre vekselsvis med fløten og miks godt.Ha i rømmen til slutt.
Stekes på 180 grader i 30-40 min ca.Midt i ovnen.
Jeg stekte min i en hjerteform fra ikea.
Visp opp kremfløten med litt sukker.Del den avkjølte bunnen i to eller tre deler.Min er i tre deler.Ha litt kremfløte,pasjonfruktsaus over.
Ha på et lag bringebær og blåbær.Og legg på neste bunn.
Neste lag består av kremfløte,opphakkede jordbær og bananbiter og pasjonfruktsaus.
Legg på topplokket og smør kremfløte over og rundt hele kaka.(Jeg kunne med fordel brukt mer kremfløte,men det hadde jeg ikke hjemme)
Dryss over mer pasjonfruktsaus og dekorer med friske bær.Og evt hakket sjokolade eller sjokokuler.
God sommer-lørdag alle sammen :)
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar