Oppskrift til en stor langpanne ( ca 30 x 40 cm ) :
300 g smør
2 store plater firkløver sjokolade ( 400 g )
6 store egg
7 dl sukker
6 dl hvetemel
Smelt smøret i en gryte.Del opp sjokoladen og smelt den i smøret på svak varme.Rør om til du har en jevn blanding.Pisk lett sammen eggene sammen med sukker .Ha i sjokoladeblandingen.Bland til slutt inn hvetemel og rør til en jevn og klumpfri røre.
Jeg valgte å lage en liten langpanne og halverte oppskriften.
Stekes på 180 grader i ca 25-30 min.
Avkjøles i formen før du hvelver kaken og tar bort bakepapiret.
Denne brownien skal dekkes med deilig og enkel glasur :
2 store plater firkløver sjokolade ( 400 g )
2 dl kremfløte
Kok opp fløten og ha i sjokoladen.Rør til en jevn blanding og avkjøl noe, før du har den over kaken.Settes kaldt.Gjerne over natten.Jeg syns den smaker best etter et døgn i kjøleskapet.
Denne burde du prøve til helgekosen ! :)
Ha en flott lørdag alle sammen !
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar