Her får du oppskrift og fremgangsmåte til ca 15 cupcakes :
Røre:
150 g romtemperert melange
250 g sukker
3 egg
2 ts vaniljesukker ( jeg brukte Jacobs med ekte bourbon vanilje )
2 ts bakepulver
300 g mel
2,5 dl vaniljesaus
Fyll :
100 g nougat
Start med å mikse melange og sukker hvitt og luftig.Dette tar litt tid.Ha så i eggene og visp i ca 5-7 min til du har en glatt og fin røre.Ha i vaniljesukker.Mål opp mel og bland inn bakepulveret i melet.Ha mel og vaniljesaus vekselsvis i røren.Rør til en jevn røre.
Ha en god teskje røre i hver muffinsform.Del opp nougaten og ha en bit i hver form.Topp med en god teskje røre igjen.
Stekes på 175 grader ca 18 min.
Avkjøles på rist mens du lager frostingen.
Frosting :
50 g romtemperert melange
200 g kremost naturell
100 g nougat
1 dl fløte
5-6 dl melis
Topping :
Rørte bringebær
Bland alt sammen til du har en glatt krem som ikke er for rennende.Ha tålmodighet og bruk litt tid på å mikse alt sammen.
Her har jeg tatt cupcaken ut av formen og skjært av toppen,for så å bruke en hjerte-pepperkake form til å stikke ut et hjerte.Legg et lag frosting på cupcaken,legg på toppen og fyll hjertet med rørte bringebær
Slik ser den ut inni....mmmm....deilig nougatfyll ! :))
Disse cupcakesene fikk ben å gå på og forsvant i en fei her hjemme .Kontrastene med vanilje,nougat med deilig hasselnøttsmak og syrligheten i bringebærene var fantastisk godt ! :))
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar