lørdag 20. oktober 2012

Kjappe Peanøttsmør Kjeks

Enklere og kjappere gode kjeks får du ikke tror jeg.Det er gjort på 15 min å lage deigen og steke dem.De forsvant omtrent før jeg fikk tatt bilde av dem.Her får du oppskriften :



Ca 15 stk

150 g peanøttsmør ( ikke grovt )
150 g sukker
1 egg
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker


Bland alt sammen i en bolle og sett på brett med skje i valnøttstørrelse.
Stekes på 200 grader i 7-10 min.
Avkjøles på rist.




P.s oppskriften fant jeg bak på dette peanøttsmør-glasset ! :)


Enjoy !

10 kommentarer:

Rachel Ward sa...

Hi, I have been looking around your blog and I really like it, its full of interesting blog posts which I've enjoyed reading. I see you like baking which is a big passion of mine, It would mean the world to me if you could come over and have a look around my blog, If you like what you see you can leave me a comment :) Thanks

Linda sa...

Hei.
Mangler det noe i oppskriften du har skrevet?
For jeg prøvde å lage disse, de ble kjempegode, men ligner ikke på de du har laget.
De fløt utover og lignet mer på havreflarn enn cookies.
Skal det være noe mel i deigen?

Linda sa...

Hei

Laget disse i forrige uke, men fikk ikke samme resultat som deg.
Mine smeltet utover og lignet nesten på havreflarn.

Skal det være noe form for mel i disse?

PS.. De ble kjempegode selv om de ikke ble som bildene dine :)

Cake Bliss sa...

Hei.Det skal ikke være mel nei.Kun de ingrediensene som er oppgitt :)

Linda sa...

Hvilken type peanøttsmør brukte du? Er jo mulig at det er det som gjør at mine ikke ble helt som de skulle..

Cake Bliss sa...

Brukte økologisk peanut butter creamy :) skal prøve å legge ut bilde på bloggen :)Oppskriften står bakpå den typen peanøttsmør :)

Linda sa...

Takk skal du ha :)

Anonym sa...

Går det bra om man bruker grov pianøttsmør?

Cake Bliss sa...

Hei,og beklager sent svar.Har ikke sett kommentaren.Du kan nok sikkert bruke grovt peanøttsmør.Prøv det du :)

Ane sa...

Jeg tok i litt mel, men ble "havreflarn" likevel..😜 veldog gode da!👍🏼

Legg inn en kommentar