Dette er nok til 4-6 porsjoner ca :
2 fiskebuljong-terninger
2 kartonger matfløte eller kremfløte
7 dl vann
6-8 poteter i terninger
2 middels store gulrøtter i strimler
1/2 squash i strimler
1 liten purreløk i biter
1 ts paprikapulver
1 ts chilipulver
en liten skvis sitronsaft
1/2 ts sitronpepper
1/2 ts estragon (tørket)
salt og pepper (smak til )
4-5 laksefileter,og/eller annen fisk.
1-2 ss rømme
Skrell og skjær opp potet,gulrot,squash og purre.Ha buljong,fløte og vann + krydder i en gryte og la det koke opp.Ha i grønnsakene og la det småkoke i 10-20 min.Smak til med salt/pepper.
Rør inn rømmen og ha til slutt i fiskefiletene oppskjært i biter.La fisken trekke noen minutter før du serverer.
VOILÀ!! :)))
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar