4-5 pers:
ca 5-6 kyllingfileter
1 pk baconskiver
2-3 syrlige epler
1 rødløk
1rød chili
1 vårløk
pinjekjerner
olivenolje
pepper
Sett ovnen klar på 200 grader.Del kyllingfiletene i to på tvers og surr en baconskive rundt hver kyllingbit.Stekes i stekepannen til baconet har fått farge.Legg til sides.Skjær opp løk,chili og epler.Stek først rødløken til den er myk og blank,tilsett eplene og chilien.Ha dette i en ildfast form sammen med litt olivenolje.Legg over kyllingbitene.Dryss over pinjekjerner og evt litt pepper.
Settes i ovnen på 200 grader ca 15-20 min.
Dryss over hakket vårløk etterpå.
Serveres med fløtegratinerte poteter eller ris.
Bon apetit !
Ha en strålende lørdag alle sammen :))
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar