Bunn :
50-60 g smeltet smør
1 pk ballerina jordbærkyss kjeks
1/2 pakke oreokjeks
1 pk oreostrøssel
jordbær
Smelt smøret.Finkvern ballerina kjeksene og oreokjeksene og bland det sammen med oreostrøsselet i en bolle.Tilsett smøret og bland alt sammen.Trykk bunn-massen ut i en kakeform på 24 eller 26 cm.Eller bruk en kakering på et kakefat slik jeg har gjort.
Del noen jordbær i to og legg over kjeksbunnen.
Sett kaldt mens du lager ostefyllet.
Ostefyll:
3 dl kremfløte
300 g philadelfia kremost
1 pk sitrongelè
2 dl melis
1 ts vaniljesukker
Lag gelèen som anvist på pakken,men med halv mengde vann.Avkjøl.Pisk kremfløten og ha i kremosten sammen med melis og vaniljesukker.Tilsett tilslutt den avkjølte gelèen.Bland godt sammen og hell over kjeksbunnen.
Settes kaldt minst 4 timer eller over natten.
Pynt med friske jordbær.
Kaken fikk mye skryt av kollegaene mine :)
Ostekaker smaker alltid godt! :)
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar