mandag 11. juni 2012

Bryllups-cupcakes

I helgen har jeg vært i bryllup til en god venninne av meg og ble spurt om å bake cupcakes . Selvfølgelig hadde jeg lyst til det.Her kommer noen bilder fra det jeg laget til dem :Cupcakes med smak av sommer i form av kokos og juice.( Oppskrift her : http://cake-bliss.blogspot.no/2011/10/tropiske-cupcakes.html ) Pyntet med hvit fondant hvor jeg har brukt mønsterkjevle , rosa blomst også i fondant. Sølvringer ( ikke spiselig ) kjøpt på cacas.no.

 
Brudeparet hadde et velkomstbord med godteri og jordbær i tillegg til velkomstdrink.Veldig kjekt for ungene å ha noe å knaske på mens de måtte vente på middag. Jeg lagde mini-sjokolade cupcakes med rosa frosting som fallt veldig godt i smak både hos små og store gjester.Disse er samme smak som de øverste ,men med kremostfrosting sprøytet ut som en rose.Til slutt hadde jeg litt hvitt og rosa glitter over. Enkelt og delikat .Jeg lagde også en oreo-brownie i langpanne :

Link til oppskrift her : http://cake-bliss.blogspot.no/2012/05/oreo-brownie.htmlPyntet med rosa hjerter i fondant og hvit smeltet candy-melt.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar