lørdag 25. februar 2012

Oreo Cupcakes

For en stund tilbake lovet jeg passepiken til minstemann å lage Oreo Cupcakes til henne , for det syns hun er så godt ! :)  Så i dag etter at hun hentet vår veldig aktive 2 - åring ut på tur , gikk jeg i gang på kjøkkenet . 
Daniel syns det er sååå gøy å være med Aina , eller " Ai " som han sier :)  De koser seg godt sammen ! 
Oppskriften på disse ligger alt på bloggen , men idag byttet jeg ut melken med fløte og hadde i noen ekstra knuste kjeks ; oreokjeks med melkesjokolade trekk . 


Disse ble veldig rosa , med både rosa form , pynt og frosting. Frostingen er farget med rosa fargelè fra Wilton. Den lille blomsten har jeg trykket ut i fondant og limt på en hvit perle ( spiselig ) med spiselig lim .Hun fikk med seg hjem 12 rosa glitrende cupcakes  . Jeg tror hun ble både overrasket og veldig glad .
Håper de faller i smak hos både henne og familien hennes .


Nystekte , luftige og deilige cupcakes med masse herlige biter av oreo-kjeks .
Link til oppskrift finner du her : http://cake-bliss.blogspot.no/2011/10/oreo-cup-cakes.html

4 kommentarer:

Aina sa...

De er det beste jeg har spist noen gang, tusen takk igjen!<3

Lilly sa...

ser nydelig ut. veldig mange av de som ser best ut har ikke oppskrift under seg.kanskje en link til oppskriften hadde gjort seg i stedet. Oppskrifter ønskes absolutt :)

Cake Bliss sa...

Hei og takk for tilbakemelding.Grunnen til at det ikke er oppskrift i dette innlegget er fordi oppskriften ligger på bloggen allerede.Andre innlegg som ikke har oppskrifter er også fordi det alt ligger under et annet innlegg.Du kan skrive inn søkeord der det står " søk " på bloggen,så vil du finne det du leter etter .Hvilke andre oppskrifter savner du? :)

Cake Bliss sa...

Har fikset link til oppskrift nå :))

Legg inn en kommentar