1 ferdig kakebunn
1-2 pk fløte
1 kurv jordbær
1 kurv bringebær
Ferdig pasjonfrukt-saus ( fåes kjøpt på bl.annet Amundsen Spesial i Haugesund. )
1 plate mørk sjokolade
Har du ikke pasjonfrukt-saus kan du bruke aprikos-syltetøy eller lignende .Legg ett lag pasjonfrukt-saus,et lag pisket kremfløte og et lag bringebær. Gjenta i neste lag . Smør resten av kremfløten over og rundt kaken .Rens og del jordbærene i to og pynt rundt hele kaken. Hakk opp sjokoladen og dryss over .
Jeg har pyntet ekstra med sjokoladehjerter ( også kjøpt på Amundsen Spesial ) og sjokolade - " sigarer " som er kjøpt på Meny.
Frisk og god kake på en sommerdag :)
2 kommentarer:
Så deilig den ser ut :) Fine kaker du lager
Tusen takk for det.Er så gøy å få tilbakemeldinger :))
Legg inn en kommentar