onsdag 13. juni 2012

Grove banan-muffins

Sent i går kveld fikk jeg plutselig lyst å lage noe lettvint og godt som kunne spises til frokost og lunsj neste dag. Valget fallt på banan-muffins med grovt mel og forskjellige frø i . Perfekte til matpakken til ungene .



Disse er veldig enkle å lage og du kan velge hvilket mel og frø du ønsker å ha i etter smak og ønske.Her får du min oppskrift  :


ca 20 stk 

100 g smeltet melange
1, 5 dl melk
3 egg
1 dl sukker
3 ts bakepulver
300 g hvetemel
50 g grovbakst mel
1 ss kakaopulver
0, 5 dl linfrø
0, 5 dl solsikkekjerner
2 godt modne bananer



Bland sammen alt det tørre i en bolle . Visp eggene lett . Miks sammen smeltet smør og melk og ha alt oppi bollen og rør godt til alt er blandet. 



Finhakk bananene og bland inn i røren.



Ha en god spiseskje røre i hver form . 

Stekes på 225 grader i ca 12-15 min.


Ferdig stekte .


Avkjøles på rist , men disse smaker aller best lunkne .


På noen drysset jeg over ekstra linfrø før steking.


Slik ser de ut inni. Myke ,saftige og deilige banan-muffins :)


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar