Ingredienser :
620 g hvetemel
4 ts malt kanel
370 g sukker
4 ts bakepulver
4 stk epler oppkuttet i små biter
100 g hakka pistasjnøtter
4 egg
2 1 / 2 dl melk
30 g smeltet smør
Slik gjør du :
Bland hvetemel , kanel , sukker , bakepulver ,epler og halvparten av pistasjnøttene i en bolle. Tilsett egg , melk og smeltet smør og rør sammen til røren er blandet.
Hell røren i en stor langpanne eller en rund form slik som jeg har brukt.
Stekes på 180 grader i 30-50 min .
Avkjøl på rist.
Pyntes med melisglasur , epler og pistasjnøtter .
Kaken er fyllt med masse deilige eplebiter og nøtter.
( et par av bildene er tatt med mobil , i mangel av kamera akkurat da ,derav noe dårlig kvalitet )
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar