OPPSKRIFTEN ER SOM FØLGER :
Bunn:
4 egg
200 g sukker
180 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 pose malte hasselnøtter
Fyll :
6 dl kremfløte
2 plater kokesjokolade
1 stor boks ananas
5-6 bananer
SLIK GJØR DU :
Visp egg og sukker til eggedosis.
Tilsett mel ,bakepulver og malte hasselnøtter.
Stekes på 180 grader i ca 40 min.
Kaken deles i 3 lag som dynkes med ananas-lake.
Pisk kremfløten med litt sukker,tilsett hakket sjokolade,bananer og ananas i biter
og legg på hvert lag og rundt hele kaken.
Denne kaken smaker best dagen etter den er laget.
(da får kakebunnen trekkt til seg væske og kaken blir saftigere. )
1 kommentarer:
Feiltagelser er ikke bestandig det verste man kan gjøre :)
Skal pårøve ut denne en gang :D
Legg inn en kommentar