fredag 28. oktober 2011

Sandeid-kake

Denne kaken ble til ved en feiltagelse da min tante skulle bake for over 20 år siden.Den ble en knallsuksess,og den lages fortsatt til stor glede for store og små i min familie !! :))

OPPSKRIFTEN ER SOM FØLGER :

Bunn:


4 egg
 200 g sukker
180 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 pose malte hasselnøtter

Fyll :

6 dl kremfløte
2 plater kokesjokolade
1 stor boks ananas
5-6 bananer

SLIK GJØR DU :

Visp egg og sukker til eggedosis.
Tilsett mel ,bakepulver og malte hasselnøtter.

Stekes på 180 grader i ca 40 min.

Kaken deles i 3 lag som dynkes med ananas-lake.

Pisk kremfløten med litt sukker,tilsett hakket sjokolade,bananer og ananas i biter
og legg på hvert lag og rundt hele kaken.

Denne kaken smaker best dagen etter den er laget.
(da får kakebunnen trekkt til seg væske og kaken blir saftigere. )















1 kommentarer:

Kaketina sa...

Feiltagelser er ikke bestandig det verste man kan gjøre :)
Skal pårøve ut denne en gang :D

Legg inn en kommentar