Disse e bare helt herlige !
Favoritt ! :)
oppskriften er hentet fra Passion for Vintage / Widveys Cupcakes
oppskriften er hentet fra Passion for Vintage / Widveys Cupcakes
OPPSKRIFT :
150 g mykt smør
200 g sukker
3 store egg
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 ss maizena
5 ss kakao
300 g mel
1,5 dl fløte
o,25 dl espresso
50 g hakket mørk sjokolade.
tips :
de er ekstra gode om du fyller de med 1 ts vaniljekrem :)
SLIK GJØR DU :
Miks sammen smør og sukker til en luftig og fin krem.
Pisk inn ett og ett egg.Ca 2 min mellom hvert.
Bland alt det tørre sammen og ha i halvparten av dette.
Miks godt.
Ha i fløten sammen med espressoen og resten av det tørre.
Miks godt i 2-3 min.
Tilsett så hakket sjokolade.
Stekes på 175 grader i ca 18 min i forvarmet ovn.
FROSTING:
Sjokolade :
100 g smør
350 g melis
0,5 dl melk
3 ss kakao
Kremost :
100 g smør
500 g melis
200 g philadelfia kremost naturell.
ENJOY !! :))
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar