Disse brownie-cookiesene smaker bare helt fantastisk og det er komplett umulig å bare spise èn ! De er også veldig enkle å lage.
Dette trenger du til ca 20 stk :
200 g mørk sjokolade
50 g usaltet smør
2 egg
160 g sukker
1 ts vaniljeekstrakt ( kan utelates )
40 g mel
1 / 2 ts bakepulver
90 - 100 g hakket melkesjokolade ( en pose freia melkesjokoladeknapper brukte jeg )
Smelt smøret sammen med den mørke sjokoladen.Pisk egg og sukker til eggedosis.Ha i vaniljeekstrakt.Rør så inn mel og bakepulver i eggedosisen.Ha til slutt i smør og sjokoladeblandingen. Vend inn melkesjokolade-biter.
Er du glad i hvit sjokolade,kan du bruke det istedenfor melkesjokolade- biter.
Er du glad i hvit sjokolade,kan du bruke det istedenfor melkesjokolade- biter.
Stekes på 180 grader i 8-10 min.
La cookiene stå på brettet i ca 5 min før du flytter de over på rist.
Smaker helt himmelsk ! Og ALLE er spist opp alt.
Deilige cookies med sprø overflate og seig og myk innside !
NYYYYYT ! :)))
16 kommentarer:
WOW! disse var fantastisk gode :)
http://amazingfood.blogg.no/
Ja,ikke sant? hos oss elsker vi alt av brownie :)
200 g mørk sjokolde, vil det si mørk kokesjokolade eller kakaopulver? :) Gleder meg til å prøve!!
Hei:) Det er mørk kokesjokolade :) Lykke til.Håper du liker dem ...
Det smakte fantastisk:-)
Men, hva skjedde med mel og bakepulver?
Hei jeg sitter fast. hva menes med "rør inn det tørre i eggedosisen?"
Hei.Med det tørre,menes alle de tørre ingrediensene som mel og bakepulver :) Lykke til !
Disse kjeksene var kjempegode! Hvor har du oppskriften fra? :)
Oppskriften er nok inspirert fra et nettsted som jeg ikke husker hvor var :)
Disse kan også brukes uten mel og bakepulver !!!
Så det passer bra for de som har Glutenallergi <3<3<3
Hei, hva mener du med "vend inn sjokoladebiter"? Skal bitene bare blandes sammen med det andre? Bare lurer på hvordan du får sånt lag med sprekt sjokolade på toppen:)
Hei.Sjokoladebitene blandes inn til slutt i røra ja :) Det at sjokoladen sprekker på toppen måtte jeg google faktisk,hehe....legger ved en link der det står forklart noe om slikt,men det står på engelsk.Det har noe med hvor lenge en pisker egg og sukker bl.annet.Lykke til og god søndag :)
Her er linken : http://www.thekitchn.com/perfectly-sweet-how-to-get-a-c-99408
De var utrolig gode, selv om jeg ble godt kvalm etter et par hehe! :)
Hei, kjempegode kaker, hvordan egner de seg best lagret, kan de fryses??
Hei.Du det vet jeg ikke gitt.....de blir spist opp med engang,hehe:))
Legg inn en kommentar