4 egg
200 g sukker
50 g brunt sukker
5-6 ss kakaopulver
1 ts espressopulver
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
350 g mel
1 dl fløte
1 dl olje
100 g hakket mørk sjokolade
Pisk egg , sukker og brunt sukker til eggedosis. Bland sammen alle de tørre ingrediensene.Mål opp olje og fløte.Ha i det tørre og våte vekselsvis til du har en jevn røre. Husk å skrape kantene på bollen for å få med alt i røren. Vend til slutt inn hakket mørk sjokolade.
Stekes på 175 grader ca 18-20 min.
Sjokoladefrosting :
3 ss kakaopulver
1 ts vaniljesukker
600-700 dl melis
100 g mykt smør
0 , 5 dl fløte
Rør alt sammen til en glatt og fin krem.Ha i så mye melis du trenger for den rette konsistens.Sett gjerne frostingen i kjøleskapet 15 min før bruk , så den får " satt " seg og er lettere å bruke i sprøytepose.
Jeg hadde 1 god teskje vaniljekrem inni noen av cupcakesene.Det smaker kjempegodt :)
Valgte å pynte dem enkelt ved bruk av tipp 1M og formet en rose .Drysset over litt spiselig glitter til slutt.
Disse ble også levert til Hårmagi Frisør i Haugesund.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar