mandag 6. august 2012

Himmelske brownie Cookies

Disse brownie-cookiesene smaker bare helt fantastisk og det er komplett umulig å bare spise èn ! De er også veldig enkle å lage.



Dette trenger du til ca 20 stk :

200 g mørk sjokolade
50 g usaltet smør
2 egg
160 g sukker
1 ts vaniljeekstrakt ( kan utelates )
40 g mel
1 / 2 ts bakepulver
90 - 100 g hakket melkesjokolade ( en pose freia melkesjokoladeknapper brukte jeg )

Smelt smøret sammen med den mørke sjokoladen.Pisk egg og sukker til eggedosis.Ha i vaniljeekstrakt.Rør så inn mel og bakepulver i eggedosisen.Ha til slutt i smør og sjokoladeblandingen. Vend inn melkesjokolade-biter.

Er du glad i hvit sjokolade,kan du bruke det istedenfor melkesjokolade- biter.

Stekes på 180 grader i 8-10 min.


La cookiene stå på brettet i ca 5 min før du flytter de over på rist.


Smaker helt himmelsk ! Og ALLE er spist opp alt.


Deilige cookies med sprø overflate og seig og myk innside !


NYYYYYT ! :)))

16 kommentarer:

Tone Johansen sa...

WOW! disse var fantastisk gode :)

http://amazingfood.blogg.no/

Cake Bliss sa...

Ja,ikke sant? hos oss elsker vi alt av brownie :)

Anonym sa...

200 g mørk sjokolde, vil det si mørk kokesjokolade eller kakaopulver? :) Gleder meg til å prøve!!

Cake Bliss sa...

Hei:) Det er mørk kokesjokolade :) Lykke til.Håper du liker dem ...

Anonym sa...

Det smakte fantastisk:-)
Men, hva skjedde med mel og bakepulver?

Peyman Gholami sa...

Hei jeg sitter fast. hva menes med "rør inn det tørre i eggedosisen?"

Cake Bliss sa...

Hei.Med det tørre,menes alle de tørre ingrediensene som mel og bakepulver :) Lykke til !

Anonym sa...

Disse kjeksene var kjempegode! Hvor har du oppskriften fra? :)

Cake Bliss sa...

Oppskriften er nok inspirert fra et nettsted som jeg ikke husker hvor var :)

Anonym sa...

Disse kan også brukes uten mel og bakepulver !!!
Så det passer bra for de som har Glutenallergi <3<3<3

Anonym sa...

Hei, hva mener du med "vend inn sjokoladebiter"? Skal bitene bare blandes sammen med det andre? Bare lurer på hvordan du får sånt lag med sprekt sjokolade på toppen:)

Cake Bliss sa...

Hei.Sjokoladebitene blandes inn til slutt i røra ja :) Det at sjokoladen sprekker på toppen måtte jeg google faktisk,hehe....legger ved en link der det står forklart noe om slikt,men det står på engelsk.Det har noe med hvor lenge en pisker egg og sukker bl.annet.Lykke til og god søndag :)

Cake Bliss sa...

Her er linken : http://www.thekitchn.com/perfectly-sweet-how-to-get-a-c-99408

Anonym sa...

De var utrolig gode, selv om jeg ble godt kvalm etter et par hehe! :)

Anonym sa...

Hei, kjempegode kaker, hvordan egner de seg best lagret, kan de fryses??

Cake Bliss sa...

Hei.Du det vet jeg ikke gitt.....de blir spist opp med engang,hehe:))

Legg inn en kommentar