onsdag 22. august 2012

Kokoskake med hermetisk frukt og krem


Dette er en saftig og god kake med masse smak av kokos og hermetisk frukt.




Her er oppskriften :

3 egg
100 g lyst rørsukker
200 g sukker
300 g mel
1 ts vaniljesukker
1 ts vaniljeekstrakt
2 ts bakepulver
1 ss maizena
2 dl kokosmelk ( ca 1 / 2 boks )
100 g kokosmasse
ca 1- 2  dl hermetisk frukt ( stor boks )


Pisk egg og sukker og rørsukker sammen til en lett og luftig masse.Bland sammen alt det tørre.Sil av sukkerlaken på frukten.Ha i halvparten av det tørre og mix godt. Ha i kokosmelken og resten av det tørre og bland til en jevn røre. Tilsett tilslutt frukten og kokosmassen. 
Stekes på 170 grader i ca 40 - 45 min.Følg med.



Jeg har brukt hjerteformen min fra Ikea til denne kaken.


Ferdig stekt og hvelvet utav formen. Avkjøles på rist.

Krem :

3 dl kremfløte
3 ss kokosmelk
2 ss sukkerlake
1 ss sukker

Alt vispes sammen og has på kaken.

Pynt og topping :

Resten av den hermetiske frukten 
kokosmasse
valnøtter
cocktailbær






Vel bekomme :)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar