Dette er nok til en liten langpanne :
2 store egg
50 g brunt sukker
200 g sukker
350 g hvetemel
1 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
2 ts vaniljeekstrakt
1 ss lys sirup
5 ss freia karamellsaus
60 g smeltet smør
1 dl fløte
Pisk eggedosis av egg og sukker og brunt sukker.Ha i vaniljeekstrakten. ( denne kan sløyfes om du ikke har ) Bland alt det tørre sammen.Smelt smøret og ha det oppi fløten. Det tørre og det våte helles oppi røren og mikses godt sammen. Ha tilslutt i sirup og karamellsaus.Rør godt.
Stekes på 180 grader , midt i ovnen , ca 30 min .
Ferdig stekt . Avkjøles helt før en tar på glasur / krem
Smørkrem :
100 g romtemperert smør
2 ts vaniljesukker
4 ss fløte
4-5 ss freia karamellsaus
ca 200 g melis
Miks alt sammen til en glatt og klumfri røre.
Smør over kaken.
Pynt :
Karamellsaus
Hakket daim - sjokolade
ENJOY !!
1 kommentarer:
Nam
Legg inn en kommentar