Kaken ble ikke helt sånn som den skulle utseendemessig,men smaker var det ikke noe å utsette på.Her er oppskriften :
Bunn :
400 g sjokolademarsipan
100 g kransekakemasse
5 store eller 6 små egg
1 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 dl melis
Riv opp marsipan og kransekakemasse i biter og miks godt sammen med ett og ett egg.Bland alt det tørre sammen og ha i. Røren helles i en 20x30 cm godt smurt form.
Stekes på 180 grader i ca 25 min nederst i ovnen.
Ferdig stekt og settes til avkjøling mens fyllet lages.
Fyll :
300 g kransekakemasse
3 dl eplemos syltetøy
Riv opp massen og bland sammen med eplemosen. Smøres over kaken når den er kald.
Topping :
Friske bær
1 pk Bringebærgelè
litt høvlet sjokolade
Her skulle da altså geleèn ligge som et topplokk over,men det ville ikke min,så den rant ned i kaken og rundt på sidene.
Settes kaldt.
Kakebunnen ble veldig lett og luftig etter steking , men siden geleèn min ikke ville holde seg på toppen,ble bunnen veldig våt .Men det gjorde ingenting for vår del.
Kaken smaker godt av mandel og marsipan :)
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar