lørdag 21. april 2012

Gelè - Kake

Idag har det vært enda en strålende vårdag med sol . Jeg og eldstejenta har vært på loppemarked og levert fra oss denne kaken idag . Alle penger fra salg av kaker og lopper skal gå til stiftelsen Kpk Ukraina .Oppskriften har jeg fått for 6-7 år siden av en tidligere kollega . Kaken er frisk og god med myke fruktbiter og knasende crispo-sjokolade . I tillegg til gelè og kremfløte . Her deler jeg oppskriften videre til dere :


2 pk bringebær eller jordbær gelè
6 dl fløte 
1 stor boks fruktcocktail
2 bananer ( kan sløyfes ) 
1 stor plate crispo eller firkløver sjokolade
druer eller kiwi til pynt eller annen frukt

Slik gjør du : 

Åpne fruktcocktailen og sil av sukkerlaken og hell i et litermål .Fyll på med vann til du har 7 dl væske . Ta væsken i en gryte og kok opp , ha i gelèpulveret og rør godt . La gelèen avkjøles til den er halvstiv .
Visp fløten , ha i hakket sjokolade , frukten og bananene . Vend til slutt inn den halvstive gelèen . Helles i en kakeform over natten .Bruk gjerne bake-it easy kakeform eller sett en kakering på et kakefat . Pynt med kiwi eller druer og litt hakket sjokolade .Fortsatt god helg ! :)1 kommentarer:

Senka I sa...

Hej,

Jag jobbar för sajten AlleOppskrifter.no och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Matbloggtoppen".

Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

Här kan du se hur många som är med i Matbloggtoppen på AlleOppskrifter.no - http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Matbloggtoppen!

Med vänliga hälsningar,

Senka
senka@alleoppskrifter.no

Legg inn en kommentar