Oppskrift :
4 egg
200 g sukker
100 g rørsukker
200 g melkesjokolade
100 g lys kokesjokolade
50 g mørk kokesjokolade
1 ts SP eller 1 ss maizena
0 , 5 dl h-melk
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
300 g mel
saft fra 1 / 2 appelsin
Slik gjør du :
Pisk eggedosis av egg , sukker og rørsukker .Ha i SP i eggedosisen , om du bruker det.Smelt all sjokoladen sammen med fløten i en kjele .Avkjøl litt.Ha appelsinsaften i sjokoladeblandingen.Mål opp alt det tørre og bland det godt sammen . Miks inn melblandingen og sjokoladeblandingen vekselsvis til du har en glatt og jevn røre .
Stekes midt i ovnen på 175 grader ca 30 min .
Avkjøl kaken helt før den deles i to og fylles med romkrem og melkesjokoladefyll .Dynk gjerne bunnen med litt appelsinsaft.
Fyll 1 :
1 pk ferdig romkrem blandet med 1 dl pisket kremfløte.
Fyll 2 :
200 g melkesjokolade
150 g melange
150 g siktet melis
1 egg
3 ss sterk kaffe
Pynt :
10 stk kvikklunsj
flerfarga strøssel
Smelt melange og sjokolade og avkjøl dette litt. Pisk sammen melis og egg . Ha det smeltede smøret og sjokoladen opp i sammen med melis og eggeblandingen. Rør godt sammen . La den stå litt i kjøleskapet om du syns den er for tyntflytende med en gang .
Del kaken i to , smør over romkremen og et lag sjokoladefyll .Legg på toppen og smør over resten av sjokoladefyllet . Pynt rundt med kvikk lunsj .Strø over strøssel til slutt.
Ferdig pyntet
Slik såg kaken ut inni .
Kaken ble veldig god den ! Melkesjokoladefyllet smakte himmelsk godt .Liker du ikke romkrem kan du bruke vaniljekrem .
BON APETIT ! :)
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar