ferdig stekt
Her får dere min oppskrift :
Paibunn :
Her brukte jeg en ferdig pakke som kun skulle tilsettes vann og kjevlet den ut og la oppi formen .
Forstekte bunnen i ca 10 min på 200 grader . Tok den ut og lot den avkjøles.
Fyll 1 :
3 epler
ca 50 -60 g frosne bringebær
3 ss flytende honning
2 ss smør
1 ss kardemomme
1 ts kanel
2 ss sukker
Kutt eplene opp i tynne skiver og legg dem i en pose sammen med kanel og kardemomme og rist godt . Stek eplene med smøret til de er blitt myke . Ha oppi bringebær , sukker og honning . La dette stå og koke til det tykner litt . Rør innimellom .
Hell fyllet over i paibunnen.
Fyll 2 :
2 egg
200 g philadelfia kremost
1 ss flytende honning
1 /2 dl sukker
2 ts vaniljesukker
Pisk eggene lett og ha oppi kremosten . Bland godt . Tilsett honning , sukker og vaniljesukker .
Hell over fyll i paiformen over fyll 1 .
Stekes på 200 grader i 25 min eller til fyllet er stivnet .
Strø litt kokos på toppen når den er ferdigstekt om du ønsker . Server lunken sammen med vaniljeis eller vaniljesaus. Smaker godt kald også .
Mmmm , gode smaker . Jeg skal prøve ut flere sorter pai fremover tror jeg :)
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar