Kaken er myk og luftig med en deilig topping av kokos og brunt sukker som gir en søt og god karamellsmak.
Her får du oppskrift og fremgangsmåte :
Bunn ;
4 egg
3 dl sukker
50 g smør
4 dl hvetemel
3 ts bakepulver
1 ss vaniljesukker
2 dl melk
Pisk egg og sukker til eggedosis.Smør og melk kokes opp og avkjøles.Bland sammen mel,bakepulver og vaniljesukker og vend dette inn i eggedosisen.Ha til slutt i den avkjølte melkeblandingen.Røren has i en langpanne str 30 x 40 cm.
Stekes på 200 grader i 20 min.
Topping ;
125 g smør
100 g kokosmasse
2 1/2 dl brunt sukker
0,5 dl melk
Alle ingrediensene has i en gryte og smeltes sammen før toppingen smøres utover kaken.
Kaken settes inn i ovnen igjen i 5-7 min på 225 grader .
Kaken holder seg godt og er fin å fryse.
Skjær opp i passe biter og servèr !
NAM !! sa alle 4 ungene her i huset om denne enkle "kaffekaken" :))
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar