søndag 21. oktober 2012

Pan au Chocolat

Pan au Chocolat er en fransk godsak som lages av butterdeig og fylles med deilig sjokolade.Perfekt til kaffen og såpass gode at du står i fare for å bli hekta på dem.


Ferdigkjøpte frosne butterdeigplater fra butikken gjør det enkelt å lage imponerende bakverk til enhver tid.
Dette trenger du :

1 pakke ferdigkjøpte butterdeig-plater

Sjokolade/ Nutella eller Nugatti 

Egg til pensling

Mandler/ Nøtter 




Tin butterdeig-platene og kjevle dem litt ut før du deler opp i rektangler eller trekanter.( platene tiner på 10 min )


Jeg har valgt å bruke nugatti som fyll.Ha på en klatt på hvert rektangel.


Rull sammen og sett på brett med bakepapir.


Pensle med pisket egg og dryss over hakkede mandler.

Stekes på 200 grader i 10-15 min til de er lett gylne.


Mmmm,deilig fransk lettlaget bakverk :)


Nytes varme eller kalde sammen med en god kopp kaffe ! 


2 kommentarer:

Fru Mosbron sa...

Å nam, og så enkelt?!
Perfekt<3

Hilsen Charlotte

Cake Bliss sa...

Ja ikke sant ? :) Superenkelt !

Legg inn en kommentar