lørdag 10. mai 2014

Baconsurra kylling med rødløk og epler

Stille på bloggen for tiden.Det er lite baking som foregår,men i dag får dere et supergodt og enkelt middagstips til lørdagskosen: kylling surra med bacon sammen med rødløk,epler,vårløk,chili og pinjekjerner.


4-5 pers:

ca 5-6 kyllingfileter
1 pk baconskiver
2-3  syrlige epler
1 rødløk
1rød chili
1 vårløk
pinjekjerner
olivenolje
 pepper

Sett ovnen klar på 200 grader.Del kyllingfiletene i to på tvers og surr en baconskive rundt hver kyllingbit.Stekes i stekepannen til baconet har fått farge.Legg til sides.Skjær opp løk,chili og epler.Stek først rødløken til den er myk og blank,tilsett eplene og chilien.Ha dette i en ildfast form sammen med litt olivenolje.Legg over kyllingbitene.Dryss over pinjekjerner og evt litt pepper.

Settes  i ovnen på 200 grader ca 15-20 min.



Dryss over hakket vårløk etterpå.

Serveres med fløtegratinerte poteter eller ris.


Bon apetit !

Ha en strålende lørdag alle sammen :))

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar