lørdag 4. mai 2013

Marengsrullekake med pasjonfruktkrem

Det er lørdag og lov å unne seg noe ekstra godt.Jeg føler det er kjempelenge siden jeg har bakt noe nå,så i dag ble det 2 sorter rullekake.Enkelt og greit.Den ene får du idag,den andre kommer i morgen.Her får du en veldig god marengs-rullekake med fyll av pisket krem og deilig pasjonfrukt.


4 eggehviter
200 g sukker
1 ts vaniljesukker

Pisk eggehvitene til det begynner å skumme.Tilsett litt og litt sukker.Pisk til massen er så stiv at du kan snu bakebollen uten at noe faller ut.Bre massen utover et bakepapirkledd stekebrett.




Stekes på 180 grader i 15 min.


Ha et nytt stekebrett med bakepapir klar og hvelv den ferdigstekte bunnen over.Avkjøles helt.


Pasjonfruktkrem :

2-3 dl kremfløte
6-7 ss pasjonfruktsaus/sirup
1 ss sukker

Pisk kremfløten sammen med 1 ss sukker.Vend så inn pasjonfruktsausen og smør utover bunnen.


Denne er kjøpt på Amundsen spesial i Haugesund.




Rull sammen og dryss over oreostrøssel ( valgfritt )


Mmm,dette er snop ! 

Enjoy ! :))

Vil du lage pasjonfruktsirup selv,finner du en oppskrift på det her !

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar