bunn :
2 pk safarikjeks
120 g smeltet melange
1 liten boks kremfløte
1 pk philadelfia kremost naturell ( 200 g )
1 ts vaniljesukker
1 ss sukker
1 stor boks hermetisk fersken + sukkerlake
100 g mørk sjokolade
6 plater gelatin
pynt :
evt 1 liten boks hermetisk mandariner eller frisk frukt
evt kakestrøssel
Start med å knuse kjeksene og bland inn smeltet melange.Massen trykkes ut i en form og settes kaldt mens du lager fyllet.
Pisk opp fløten sammen med sukker og vaniljesukker.Pisk kremosten lett og bland sammen med fløten.
Legg gelatin-platene i kaldt vann ca 10 min til de er myke.Mål opp 2 dl sukkerlake og varm den opp ca 1 min i mikroen.Klem vannet ut av gelatinen og ha dem i den varme laken.Rør godt.Hell blandingen i en tynn stråle i fyllet mens du rører.Ha til slutt i hakket sjokolade og ferskenbiter.Ta ut kjeksbunnen og ha massen over.Settes i kjøleskap i 3 timer eller over natten.
Dessert-kaken er klar til servering :) Vil du pynte ,pynter du etter ønske.Min pynting ble veldig full fart og jeg kunne nok vært foruten ....hehe ;)
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar