lørdag 9. februar 2013

Pizzapai med kylling og karri

I går startet helgen og vinterferien for ungene her hjemme.Middagen i går ble en deilig pizza-pai med kylling og karri og andre godsaker.Ideèn om å bruke pizzadeig i paiform fant jeg på en nettside.



Her kan du velge å lage pizzadeig selv eller kjøpe en ferdig-blanding.

Kjevle ut pizzadeigen til en stor runding og trykk den ned i formen og langs kantene.Prikk bunnen med en gaffel.Forstekes på 200 grader i  ca 10 min.


Fyll :

4 kyllingfileter
2 sjalottløk
1 /2 gul løk
1 / 2 purreløk
1 / 2 rød paprika
1 rød chili
1 / 2 squash
1 liten boks mais
1 ts salt
2 ts karri
1 ts sort pepper
1 / 2 ts cajennepepper
2,5 dl matfløte
2 egg
revet ost



Stek kyllingfiletene og krydre med karri-krydder.Del opp grønnsakene og stek dem lett .Bland sammen kyllingen og grønnsakene og ha det oppi paiformen.Pisk sammen eggene og matfløten sammen med salt,pepper og cajennepepper.Hell eggeblandingen over fyllet.Toppes med revet ost.



Stekes på 200 grader i ca 25 min.


Ferdig stekt ! 


Nam,nam....server med en god salat :)

Bon apetit ! 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar