ca 5 porsjonsformer :
6 dl fløte
1 vaniljestang
2 dl sukker
4 gelatinplater
Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann.Åpne vaniljestangen og skrap ut innholdet og ha det i en gryte sammen med fløte og sukker.Kok forsiktig opp og ta det av platen.Klem vannet ut av gelatinplatene og tilsett i fløteblandingen.Rør godt.Helles så i porsjons-skåler eller glass.Settes kaldt i noen timer eller over natten.
Mens panna cottaen avkjøles i kjøleskapet,kan du lage bringebærsausen.
200 g frosne bringebær (som skal tines)
100-150 g melis
2-3 ss fersk sitronsaft
Ha tinte bringebær i en kjøkkenmaskin sammen med melis og sitronsaft.Kjør til alt er godt blandet.Bruk så en sil og sil ut bringebærfrøene.Has over panna cottaen.
Bruk friske bær på toppen til pynt om ønskelig.
Mmm,denne forsvant fort!
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar